Despre noi

Buychinaro.wordpress.ro este un blog afiliat buychina.ro.

Buychina.ro este un site realizat si gestionat S.C. BUYCHINA.RO S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana la solicitarea si cerintele partenerului nostru din China, avand sediul social în Bucuresti, strada Iovita, nr. 4, bloc P24A, scara A, et. 8, ap. 35, sector 5, număr de ordine in Registrul Comertului J40/5271/2014, CUI:33123450.

Buychina.ro facilitează pentru utilizatorii români procesul de cumpărare a produselor din China aflate pe cel mai mare magazin virtual din lume TAOBAO/TMALL.

TAOBAO/TMALL, un magazin virtual care conţine peste 700 de milioane de produse, se adresează în special cetăţenilor chinezi. Site-ul este doar în limba chineză fiind imposibil de făcut cumpărături dacă nu se cunoaşte limba. În plus, în acest moment, nu se poate deschide un cont din România. Platforma buychina.ro rezolvă aceste dificultăţi, fiind un instrument perfect pentru cetăţeanul român interesat de produsele chinezeşti.

Pe acest blog găsţi informaţii şi ştiri despre activitatea noastră dar şi noutăţile din domeniul relaţiilor România – China.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: