Crezi ca o rochie de mireasa te costa o avere? Nu e chiar asa

Se zice ca exista trei momente extrem de importante in viata, cand te nasti, cant de insori si cand mori. Daca in cazul a doua dintre ele nu prea tine de tine :), cel cu nunta nu numai ca iti cade, de obicei, in responsabilitate dar este si un moment indelung analizat/visat/imaginat de multi dintre noi. Stiti cuvintele auzite de multe ori sau spuse chiar de voi: “la mine la nunta o sa… voi face… voi aduce…”. Na, fiecare are planurile lui, care se vor materializa sau nu, pentru ca pusi practic in fata momentului iti dai seama ca sunt o gramada de chichite care se inversuneaza sa isi bage coada in modul in care iti doreai tu sa iasa totul. Si, bineinteles, principala chichitoaie 😉 este bugetul! Costa totul, de la masa si pana la biserica, de la invitatii si pana la flori, ca sa nu mai spui de haine! Eee, si daca vorbim de imbracaminte, aici rochia de mireasa este chiar importanta, multi ar spune chiar ca e cel mai important lucru pe care il cumperi pentru nunta ta, asa ca producatorii rochiilor pun niste preturi aberant de mari… Miros ca, aici, aproape orice femeie mai bine taie din alte parti ale bugetului general decat sa renunte la rochia care i-a placut. Dar nu trebuie sa fie chiar asa!

Sora mea a fost la o nunta la o prietena in Germania, chiar acum cateva luni. Prima supriza pentru ea a fost cati de multi romani erau in acel orasel german. Se pare ca emigratia romana a cotit-o in ultimul timp dinspre Spania si Italia spre Germania si Marea Britanie, de, criza e de vina… A doua supriza a fost nu atat ca prietena ei avea doua rochii de mireasa nu una, ambele superbe, ci pretul incredibil de mic! Normal ca primul gand a fost: “ia uite, si la rochii de mireasa e mai ieftina Germania ca Romania, desi noi avem salariile cum le avem, fata de ei…”. Gresit, s-a dovedit ca le cumparase pe net, direct din China! True story! Da, a mai dat 100 de euro pentru ajustari la una dintre rochii, insa tot a iesit extrem de bine.

Puteti avea si voi aceasta optiune? Evident ca da! Pe buychina.ro se gasesc mii de modele (aproximativ 10.000!!!), pornind de la preturi de 100 de lei (fara transport)! Iata cateva exemple:

rochii mare 2 rochii mare 3 rochii mare 4 rochii mare 5 rochii mare 6 rochii mare

Advertisements

Posted on October 21, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: