Telefonul care revoluţionează smartphone-urile!

A fost lansat Nubia Z9, unul dintre cele mai frumoase şi practice telefoane inteligente, care foloseşte noua Frame Interactive Technology!

Producătorii de telefoane inteligente se luptă să creeze un telefon cât mai subţire dar puternic, cu nenumărate funcţii şi o calitate de imagine şi audio cât mai apropiată de perfecţiune. Bineînţeles că aceste cerinţe pun o mare presiune şi pe designerii smartphone-urilor pentru a găsi modalităţi noi de funcţionare. Iată că cei de la Nubia au venit cu o idee nouă în acest domeniu, lansând luna trecută un telefon ultrasubţire (Nubia Z9) şi care permite utilizatorului să utilizeze într-un mod revoluţionar marginile acestuia. Astfel, prin aplicarea noii tehnologii Frame Interactive Technology (FIT), marginile sensibile ale aparatului permit folosirea lor pentru accesarea a tot felul de comenzi (screenshot, controlul luminozităţii şi al sunetului, interacţiunea cu diverse funcţii ale aplicaţiilor instalate etc.). Iată explicată această tehnologie inovatoare chiar de către producători:

Dincolo de această inovaţie, Nubia Z9 în sine este o adevărată bijuterie de tehnică, având un display de 5,2 inch, rezoluţie full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 64 eight-core, 3 Gb de RAM, 32 de Gb memoria internă, o cameră principală de 16 megapixeli şi una frontală de 8 megapixeli iar capacitatea bateriei fiind de 2900mAh.

Telefonul abia a fost lansat pe piaţa chineză, el încă urmând a fi lansat pe piaţa internaţională. În ţara noastră poate fi comandat direct din China, doar prin intermediul www.buychina.ro, făcând clic aici.

Advertisements

Posted on June 24, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: