Află dacă eşti compatibilă cu iubitul, conform zodiacului chinezesc!

Vrei să ştii dacă jumătatea ta îţi este compatibilă în dragoste, conform zilelor de naştere? Îţi punem la dispoziţie un calculator online, care îţi va spune imediat!

Chinezii ţin la loc de cinste astrologia, fiind convinşi că destinul unei persoane poate fi cunoscut dacă se calculează poziţia principalelor planete, a lunii, a soarelui şi a cometelor la data exactă a naşterii acesteia, în conjuncţie semnul zodiacal anual, pentru că în China, spre deosebire de zodiacul european, zodiile sunt în funcţie de ani şi nu de luni. Acestea sunt: Şobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Şarpe, Cal, Oaie, Maimuţă, Cocoş, Câine şi Porc.

Sistemul prin care se calculează destinul unei persoane, în funcţie de variabilele prezentate mai sus, este cunoscut în China sub numele de Zi Wei Dou Shu (Astrologia stelei violet) şi este extrem de folosit şi în zilele noastre în această ţară, ba chiar a fost adoptat şi de mulţi pasionaţi de astrologie din alte ţări.

Mai jos vă punem la dispoziţie un calculator online care foloseşte un astfel de sistem  simplificat şi vă poate spune ce compatibilitate în dragoste aveţi cu o persoană în funcţie de data dumneavoastră de naştere şi a acelei persoane. Pentru a îl folosi, faceţi click pe panoul de mai jos, se va deschide o noua pagină în care introduceţi cele două date de naştere şi, apoi, apăsaţi „Predict”. Veţi avea imediat rezultatul!

 panou calcul compatibilitate zodie dragoste

Iată, de exemplu, cum arată rezultatul calculului compatibilităţii în dragoste între două persoane născute pe 5 iunie 1996 şi 3 aprilie 1994:

compatibilitate dragoste data de nastere

Advertisements

Posted on April 8, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: