Buychina.ro a ieşit în stradă!

Dacă aveţi drum pe la Universitate sau Unirii prin Bucureşti, aveţi toate şansele să întâlniţi mesajele www.buychina.ro.

După o campanie extensivă în online-ul românesc, care a făcut cunoscută oferta site-ului nostru la peste 1 milion de români, am hotărât că este momentul să ne creştem comunicarea şi în outdoor, aşa cum îi stă bine unui site cu peste 800 de milioane de produse listate! De aceea, începând din week-end-ul ce a trecut, au apărut primele panouri cu afişaj stradal referitor la activitatea noastră. Ele sunt localizate în zona Pieţei Unirii şi a Pieţei Universităţii din Bucureşti:

TV SCREEN UNIVERSITATE (11) TV SCREEN UNIRII (1) TV SCREEN UNIRII (2) TV SCREEN UNIRII (3) TV SCREEN UNIRII (4) TV SCREEN UNIRII (5) TV SCREEN UNIVERSITATE (8) TV SCREEN UNIVERSITATE (9) TV SCREEN UNIVERSITATE (10)

Urmează şi alte locaţii, precum şi promovarea altor modalităţi de a lua contact cu voi. Dacă aveţi o idee în acest sens, nu ezitaţi să ne contactaţi la clienti@buychina.ro.

www.buychina.ro vă dă acces la o piaţă practic infinită, aceea a Chinei. Astfel, prin intermediul nostru, puteţi comanda de pe cele mai mari site-uri de retail online chinezeşti, www.taobao.com şi www.tmall.com. Detalii la:

În plus, dacă doriţi, echipa Buychina.ro poate căuta pentru dumneavoastră o ofertă eficientă direct de la producătorul chinez, negociind pentru dumneavoastră preţul, asigurând consiliere, logistică şi alegerea celei mai bune adecvate modalităţi de transport. Click aici pentru oferta noastră.

La fel, dacă găsiţi un produs sau mai o arie mai largă de produse pe www.alibaba.com, vă putem ajuta să le comandaţi la cel mai bun preţ şi să găsiţi o metodă optimă de a le transporta din China până la dumneavoastră. Contactaţi-ne, în acest sens, de luni până vineri, între orele 9 şi 18, la numărul de telefon 0731310316 sau pe adresa de email clienti@buychina.ro, ori direct pe chat-ul intern al site-ului (în partea dreapta jos a paginii).

Iată modalităţile de transport recomandate de noi:

Pentru oferte în direct, de-a dreptul extraordinare, şi update-uri importante privind activitatea noastră, vă invităm să ne urmăriţi paginile noastre de pe reţelele sociale:

– Facebook

– Google +

– Instagram

– Pinterest

– Twitter

– Tumblr

– Flikr

Advertisements

Posted on April 6, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: