Preţ incredibil de mic pentru un cinematograf 7D complet echipat!

Vrei o idee de afacere cu mare potenţial de succes? Îţi dăm noi una: cinematograf 7D! Şi te ajutăm să o şi pui în aplicare!

Deja toţi ştim ce înseamnă un film 3D. Dar ce poate presupune unul 7D? Nu numai că vezi imaginile 3D, dar şi simţi, auzi, vezi şi miroşi ceea ce se întâmplă pe ecran, ba chiar şi poţi interacţiona cu acţiunea! Iată o mică prezentare:

Nu cred că este cineva care să poată rezista tentaţiei de a încerca măcar o dată, dacă are ocazia, să intre într-un cinematograf 7D, măcar de curiozitate pentru a vedea ce poate fi mai departe de 3D sau de scaunele care se mişcă în funcţie de scenele de pe ecran de la 5D. Dar ce ai zice dacă ai avea chiar tu acest cinematograf? Crezi că preţul lui este imens? Nicidecum! www.buychina.ro te poate ajuta să cumperi un sistem complet echipat cu şase locuri la numai 13.900 de USD! Iată ce cuprinde acesta:

17  2 3 4 5 6

8 9

10Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi în direct la numărul de telefon 0731310316 sau pe adresa de email clienti@buychina.ro, ori pe chatul intern al site-ului, de luni până vineri între orele 9 şi 18.

Ai o idee de afaceri şi îţi trebuiesc echipamente, materiale sau utilaje la un raport calitate/preţ cât mai bun, îţi punem la dispoziţie o soluţie: importă direct de la producătorul din China. Noi negociem preţul pentru tine, facem logistica şi te ajutăm cu transportul, oferindu-ţi toată consilierea de care ai nevoie. Pentru detalii apasă aici.

Reacţia copiilor într-un cinematograf 7D:

Advertisements

Posted on March 26, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: