Cauţi o ofertă de haine într-adevăr incredibilă?

Te-ai plictisit să vezi doar aceleaşi modele de haine în toate magazinele? Avem noi soluţia: aruncă o privire la capătul lumii 😉 şi vei rămâne uimită de ce vei găsi!

Vorbesc de cele mai mari site-uri de retail online din China, www.taobao.com şi www.tmall.com.

Da, ştiu că te aştepţi la haine gen Dragonul Roşu, însă nu este deloc aşa. Ori, ca să fiu total corect, sunt şi de acest tip – mii de modele de rochiţe începând de la 6 lei, blugi de la 7, tricouri de la 5 etc. – dar vei găsi şi ultimele colecţii de primăvară 2015 ale marilor branduri, alături de nişte minunăţii create de firme de care nici nu s-a auzit încă la noi.

Burberry au fost primii care au intrat anul trecut pe tmall.com, fiind urmaţi de Calvin Klein, Hugo Boss şi de celelalte mari branduri (ASOS, Levi’s, Nike, GAP, EnC, on&on, Pull&Bear, Belle Maison etc), atrase toate de numărul imens de clienţi de pe acest site, aproximativ 400 de milioane!

Totuşi, poate şi mai interesante sunt hainele şi accesoriile făcute în acea parte a lumii şi care nu pot fi găsite decât pe tmall.com. Gândiţi-vă, sunt aproximativ 70.000 de branduri care expun şi vând în acel loc!

Cum poţi comanda de pe cele două site-uri? Simplu: prin intermediul nou lansatului www.bychina.ro, un site românesc care te ajută şi să comanzi produsele de pe tmall şi taobao şi să alegi cea mai bună metodă de transport.

Produsele le poţi căuta direct pe buychina.ro sau mai întâi pe cele două site-uri din China, apoi copiezi adresa paginii cu produsul şi o inserezi în câmpul de căutare de pe buychina.ro. Dacă te încurci nu e nici o problemă, te descurcăm noi ;), suntem gata să te ajutăm dacă ne contactezi, de luni până vineri între orele 9 şi 18, la telefonul 0 731 310 316 sau pe adresa de email clienti@buychina.ro, ori pe chat-ul intern al site-ului.

O mare parte dintre branduri şi-au făcut pe platforma tmall.com pagini separate de prezentare, dar şi acestea pot fi accesate de pe buychina.ro şi produsele cumpărate prin intermediul site-ului românesc. Iată câteva exemple:

PULL&BEAR

ASOS

GAP

EnC

bread n butter

Artka etc.

Poţi accesa direct pagina de pe tmall.com cu oferte de haine făcând click aici. Totuşi, dat fiind că este în chineză, îţi recomandăm să foloseşti browserul google chrome setat pe traducere automată.

Îţi recomandăm şi pagina de Pinterest Buy China Ro, unde găseşti în fiecare zi noi şi noi modele superbe.

Advertisements

Posted on March 9, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: