Modalităţile de transport pe buychina.ro şi preţul acestora

În ceea ce priveşte preţul transportului, trebuie să ţineţi seama, în primul rând, că el va fi cunoscut doar atunci când se va ştii greutatea comenzii totale.

Buychina.ro are trei modalităţi de transport, pe care vi le prezint pe scurt în filmuleţul următor:

Fiecare dintre cele trei variante are un preţ diferit, corespunzător celui practicat de către firmele de curierat internaţionale, astfel:

  1. China Post – small package – livrarea se face în 10-20 de zile, limita de greutate este de 2 kg. Se poate folosi doar în cazul pachetelor de mici dimensiuni.
  2. China post air – livrarea se face în 30-40 de zile, destinatarul primeşte coletul la poştă şi primeşte înştiinţare la adresa din comandă cu privire la ridicarea coletului.
  3. TNT – livrarea durează 5-9 zile, dar este mai scump, destinatarul primeşte coletul la adresa specificată în comandă împreună cu factura.

Dacă pachetele sunt voluminoase dar au greutate mică, costul transportului se recalculează după ce acesta ajunge în depozit.

Vă rugăm ca, înainte de a comanda, să verificaţi produsele interzise la vamă în România şi posibilele taxe vamale la următoarele adrese:

calcul taxa vamala

site vama

Costurile cu transportul scad odată cu creşterea greutăţii, astfel că la mai multe produse comandate costul transportului poate fi mai mic pe fiecare produs.

Pot fi produse care să aibă două costuri de transport: de la producător până la depozit şi costul de livrare de la depozit până la adresa din comanda (acasă la client).

Pentru comenzi foarte mari putem aranja transportul cu containerul. În acest sens sau pentru orice alte nelămuriri, vă rugăm să ne contactaţi de luni până vineri, între orele 9 şi 17.30, la numărul de telefon 0 731 310 316 sau pe adresa de email clienti@buychina.ro, ori direct pe chatul intern al site-ului.

La final, vă rog să ţineţi cont de acest sfat cu privire la cum puteţi scădea preţul transportului pe produs:

Advertisements

Posted on March 3, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: