Telefonul chinezesc care a luat prin surprindere SUA este acum de vânzare pe buychina.ro!

Pe piaţa telefoanelor inteligente din SUA Apple este rege, urmat fiind de Samsung, Sony sau LG care încearcă să îi smulgă coroana. Iată însă că, pentru prima dată la americani, un smartphone chinezesc începe să facă valuri!

Este vorba de Xiaomi Mi Note, un telefon cu ecran de 5,7 inci full HD lansat în ianuarie, care are nişte caracteristici incredibile: un procesor Snapdragon 801 Quad-core de 2.5 GHz, 3 Gb de RAM, o cameră principală de 13 MP, 4128 x 3096 pixeli, având stabilizare optică a imaginii, autofocus, dual-LED (dual tone) flash, Geo-tagging, touch focus, face/smile detection, HDR, panorama, filmând la 2160p, 1080p@30fps şi o cameră secundară de 4 MP, 1080p!

Mi Note-ul oferă suport dual-SIM (pentru microSIM și nanoSIM), iar bateria este de 3.000 de mAh. Spaţiul de stocare, fără suport pentru card microSD, este de 16 sau 64GB. Sistemul de operare este Android OS, v4.4.4 (KitKat).

Toate caracteristicile tehnice ale lui Mi Note, sunt prezentate aici pe gsmarena.

Chinezii de la Xiaomi, îl au director pe dezvoltare globală pe Hugo Barra, fost responsabil de Android la Google, şi acest lucru se vede. Au avut o politică agresivă de creştere în China care s-a bazat pe preţuri mici şi stocuri fixe de telefoane. Practic, au vândut rapid şi au trecut mai departe la o nouă generaţie, o strategie care se dovedeşte câştigătoare.

Iar în ceea ce priveşte preţul este senzaţional: de exemplu, în România un telefon asemănător (Galaxy Note 4) se duce la peste 3.300 de lei, Mi Note-ul este pe buychina.ro la doar 1.700 de lei!

Pentru detalii, apăsaţi aici.

Advertisements

Posted on March 1, 2015, in Stiri and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: